«

»

Ragistaja nr 8 auhindade võitjad

mannikunstRagistaja nr 8 auhinnaliste ristsõnade lahendused saatis seekord 117 lahendajat.

> Peaauhind 100 euro eest portselanimaalija Mariliin Kindsiko portselannõusidKaja Oja Viljandimaalt

> Kaardimäng Tark mees taskus
(või Krüptomaania nr 1 või 96-leheküljeline Ragistaja nr 1 või nr 2):
Pirjo Madiberg Harjumaalt
Mare Kallakas Viljandimaalt
Urve Murumaa Harjumaalt
Aigar Eggert Võrumaalt
Eveli Hämarik Tartumaalt

Viljandi lähedalt Viiratsi alevist pärit peaauhinna võitja Kaja on ristsõnu lahendanud palju aastaid, kõige rohkem pikal ja pimedal sügis-talvisel ajal, kui on rohkem toasistumise aega. Talle meeldivad raskemad ristsõnad, kus saab rohkem mõelda ja vaeva näha.

Kaja avastas Ragistaja alates 3. numbrist, pärast selle lahendamist hakkas ajakiri väga meeldima ja nüüd ootab alati uue ilmumist. Ragistajas on iga ristsõna uus ja huvitav väljakutse, eriti meeldivad ristsõnasalatid ja värviruutudega ristsõnad. Teistest ajakirjadest lahendab sisustus- ja ehituskaupluses klienditeenindajana töötav Kaja regulaarselt veel Super Kuma, Kuma Kanget ja Meistriristikut, aastaid tagasi ka TAIPu.